Umetnici

Milan Manić

profesor fizičkog vaspitanja, cirkuski umetnik i pedagog. Kombinujući manipulaciju objektima, ekvilibrizam i tehniku klovna priča svoju priču o slobodi, stalnom kretanju i osećaju postojanja.

Vladana Manić

rođena 1981. godine, trećinu svog života, vremena i ljubavi posvetila je cirkuskim veštinama. Trenutna okupacija joj je manipulacija hoop-ovima, a ko zna koja je sledeća…

Ivana Koraksić

pozorišna rediteljka i klovnica. Svoj rad zasniva na autorskom pristupu, pokušavajući da pomiri pokret, ples, cirkus i konvencionalno pozorište.

Antun Gverović

dizajner i ritam-sekcija tima. Cirkus kombinuje s ijekavicom, rukotvorinama i vrcavim ritmovima.

Filip Jevtić

pozorišni dizajner. Posebne strasti: muzika i lutkarstvo.

Uroš Kuridža

inženjer idustrijskog menadžmenta i student cirkuske pedagogije u francuskoj. Trudi se da se ostvari u što je više moguće cirkuskih disciplina, od kojih mu najbolje idu padanje sa štula, oplamenjivanje i manipulacija objektima.

Hristina Šormaz

scenograf i cirkuski umetnik. Upoznavanje cirkuskih vestina i savremenog plesa, omogucilo joj je da telo koristi kao jos jedno izrazajno sredstvo na sceni. Tokom svog rada, trudi se da istrazuje odnose izmedju tela i prostora i tela i scenografije.

Acroshizz

Acroshizz je akrobatski duo koji čine Biljana kao letač i Danka kao baza. Zajedno, one spajaju iskustvo savremenog plesa i extremnih sportova. U februaru 2014 započeta je ova igrarija koja je vremenom prerasla neozbiljnost hobija.

Sanja Radulović

je apsolvent etnologije i antropologije. Eksperimentalnim pristupom, ispituje granice tela i domete neverbalnog izražavanja putem nestandardnih pokreta na rekvizitima u vazduhu

Vojislav Šantić

je cirkuski artista koji kroz svoj alter-ego „klovna“ živi svoje dečačke snove i uporno odbija da odraste. Žongliranje i manipulacija šeširima njegovi su alati kojima priča svoje snove.